Selecteer een pagina

wijhoudenvanOp 12-12-2012 bezocht ik samen met René Vollenbroek het eerste Change in Business Congres. De dag begon om 10.00 uur en eindigde om 22.00 uur. Een lange dag maar de tijd vloog voorbij.

Er waren 150 positief gestemde ondernemers die met elkaar ideeën en ervaringen deelden. Niet bij de pakken neerzitten en je door de crisis laten meesleuren maar positief blijven, kansen zoeken en aanpakken. Wat een positieve energie en mooie verhalen recht uit het hart.

Zonder iemand te kort te willen doen, zijn mij een paar mensen in het bijzonder bijgebleven. Josje Feller: hoe zij sinds haar 17e ondernemer is en het bedrijf Vrouw en Passie oprichtte. De levens- en ondernemerslessen van Professor Paul de Blot. Hij vertelde dat hoofd en hart altijd moeten kloppen omdat je anders pijn in je hersens krijgt en die zitten volgens hem in je buik.

Toen we terug naar huis reden, vroeg René aan mij: “Joh, wat is er met jou gebeurd?” Ik vertelde hem dat ik zo was geraakt en geïnspireerd dat ik wist wat ik verder met mijn leven en met Wij houden van… wilde”

De naam Wij houden van… had ik in 2006 als merk gedeponeerd en lag sinds die tijd op de plank omdat ik er toen niet het goede gevoel bij had. Dat gevoel was compleet veranderd.

Ik wist ineens wat ik met Wij houden van… wilde: mensen inspireren en verbinden om de wereld een beetje mooier te maken. Dat gevoel liet mij niet meer los.

Het was of ik weer voor het eerst een bedrijf begon. Ik barstte van de energie en liep over van de ideeën. Ik werd er zelfs ’s nachts wakker van.
En waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Thuis werden de plannen enthousiast ontvangen. Van mijn vrouw Mieke kreeg ik de ruimte en het vertrouwen om er volop mee aan de slag gegaan.
Ook René werd ‘verliefd’ op het plan. We deelden onze ideeën en grootse plannen met privé- en zakenrelaties. Het was geweldig om te ervaren hoe iedereen eerlijk en belangeloos meedacht. We kregen het advies ‘Ga gewoon klein beginnen, deel je passie en ga op ontdekkingstocht’.

Dat advies hebben we ter harte genomen. Van trendwatcher Richard Lamb kreeg ik de mogelijkheid om mijn idee te delen op de Nationale Brainstormdag.

Met René Vollenbroek ben ik samen op pad gegaan. We hebben elkaar geïnspireerd, samen ideeën gedeeld en veel van elkaar geleerd. We trekken straks samen op om mensen en bedrijven deelgenoot te maken van “Werken met passie”.

Op 7 november 2013 zijn we officieel met Wij houden van… van start gegaan.

De ontdekkingstocht is nu zeker niet ten einde. Voor mijn gevoel beginnen we pas. Ik hoop jullie en nog heel veel andere mensen te mogen ontmoeten om de wereld een beetje mooier te maken. Wat René en mij betreft tot ziens op 13 december 2013 tijdens het 2e Change in Business Congres.
Durf te dromen, word wie je wilt zijn en geniet van het leven!

Met hartelijke groet,
Aad Jörgens

06-53 83 34 79
info@wijhoudenvan.nl
www.wijhoudenvan.nl