CHANGE!

Change in Business is een jaarlijks evenement. Met elk jaar een ander thema, omdat we van verandering houden. Omdat we willen inspireren. Change in Business is onderdeel van een ecosysteem van veranderingsdrift, zoals het educatieprogramma Change Unlimited! en Change Experience. Allen georganiseerd door de NCD.

Waarom Change? Omdat verandering all over is. Binnen organisaties is verandering een must. Wendbaar, flexibel en veerkrachtig, dat wordt van medewerkers, teams en organisaties tegenwoordig verlangd. Tenminste, als je wilt overleven in de constant veranderende omgeving. En dat vraagt een compleet andere mindset en nieuwe sleutelvaardigheden. Waarbij verandering een constante is en we anticiperen in plaats van reageren. En positief aanpassen in plaats van negatief moeten. Om future proof te blijven.

Change in Business is een event waarbij ervaren changers zowel plenair als in co-creatie hun ervaringen delen. Ter inspiratie, ter lering en soms ter vermaak. In 2017 was het thema ‘Energie’, in 2018 was het ‘Digitale Trans(in)formatie en in 2019? Dat houden we nog heel eventjes geheim.

Energie – 2017

Dinsdag 4 april stond geheel in het teken van ‘energie’ tijdens de 5e editie van het NCD CHANGE in Business event. Natuurlijk op een passende locatie: de Eneco EnergyCampus.

Poen & Passie – 2016

Dinsdag 15 maart vond het 4e CHANGE in Business event plaats in het Muziekcentrum van de Omroep. Op de agenda: Poen & Passie! Het CHANGE event staat bekend om zijn verrassingen die je even uit je comfortzone halen en je los maken van de dagelijkse gang van zaken. Zo ook dit jaar.

Change Unlimited!

Start 15 november 2018

Change Unlimited! biedt je als changer een volstrekt andere kijk op veranderen. Een uniek en toekomstgericht programma.

Change Awards!

Elk jaar wordt de Change Award uitgereikt aan een bedrijf die elders al een award heeft gewonnen. Met een kwinkslag zou je kunnen zeggen dat de Change Award de award van de awards is. De winnaar mag zich terecht een changer noemen, door te bewijzen dat bewust en positief zaken doen én ondernemerschap daadwerkelijk samengaan.

CHANGE Award 2017

Op 4 april nam Angelique van Helvoort van SoilCares tijdens het CHANGE in Business event de CHANGE Award in ontvangst uit handen van Gert Askes.

CHANGE Award 2015

Marie-Claire Aarts heeft 15 maart de CHANGE Award gewonnen. De jury en het publiek verkoos het LOFT2GO concept boven nog twee andere prachtige innovaties.

CHANGE Award 2017

Op 4 april nam Angelique van Helvoort van SoilCares tijdens het CHANGE in Business event de CHANGE Award in ontvangst uit handen van Gert Askes.

CHANGE Award 2015

Marie-Claire Aarts heeft 15 maart de CHANGE Award gewonnen. De jury en het publiek verkoos het LOFT2GO concept boven nog twee andere prachtige innovaties.

Recente Blogs en Updates

Change Unlimited: Change to thrive

Medewerkers, teams en organisaties gaan voor zekerheid, voorspelbaarheid en mijden liever risico’s. Is dat de juiste attitude in een  ‘wereld vol verandering’ anno 2017? Nee! Alleen werken aan structuur, wet en regelgeving is alsof je aan 1 knop draait. Daarmee breng...

Lees meer

Reset

De omgeving ging de afgelopen dagen langzamer aan mij voorbij. De benen voelden aan als een elastiek van twee meter lang. #Griep. Het bericht, dat er 13 Nederlanders vermist waren in de bergen van Noorwegen kwam echter plotsklaps binnen. De NOS had een reporter naar de omgeving van Geiranger gestuurd om live te berichten (en dat is niet naast de deur!). Maar wat had hij die avond eigenlijk te melden?

Lees meer