Selecteer een pagina

Afbeelding social media CHANGECHANGE in Business organiseert elk jaar het CHANGE in Business Event waar steeds  een ander thema centraal staat. In 2012 stond het thema  Hoe komen we met elkaar de bocht om centraal, in 2013  Met vertrouwen de toekomst in, in 2014 AANDACHT!, in 2015/16 Poen & Passie en in 2017 met Energie. Op 6 juni 2018 is het thema Digitale Trans(IN)formatie.

Daarnaast wordt elk jaar de CHANGE AWARD uitgereikt aan een bedrijf die elders al een AWARD uitgereikt kreeg. Met een kwinkslag zou je kunnen zeggen dat de CHANGE Award de award van de awards is.  In 2012 ging de award naar Thuis afgehaald, in 2013 naar Mud Jeans, in 2014 naar Groasis en in 2015 ging Urban Popup met de award naar huis. In 2017 won SoilCares de award.

Er is een blog team actief die regelmatig schrijft over nieuwe initiatieven, kansen en positief zaken doen. Ook gast bloggers dragen hun steentje bij met een eenmalig verhaal.

Op onregelmatige basis vinden tussentijdse activiteiten plaats, die wij Changecircles noemen. Mensen komen dan bij elkaar rond een bepaald thema.

Wil je mee doen? Graag!

Denk je, wat een sympathiek initiatief en voel je je erdoor aangesproken? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Deelname hoeft niet veel tijd te kosten omdat het vaak al aansluit waar je mee bezig bent: jouw talenten en dromen.

Wanneer je naar de bijdrage per individu kijkt is die voor de meeste mensen klein. Als we alle kleine inspanningen bij elkaar optellen zijn we samen tot iets groots in staat.
En dat is nu juist de bedoeling.  Want CHANGE in Business draait om “WE’ en zo Kruisbestuiving in optima forma te faciliteren.

Waar kun je aan bijdragen?

  • interviews met mensen over de voortgang van bestaande initiatieven
  • blog schrijven als gast blogger of deelnemen aan het blog team
  • nieuwe initiatieven signaleren
  • award winnaars voordragen voor de CHANGE-award
  • participeren in het voorbereidingsteam van de CHANGE Events
  • verspreiden van CHANGE in Business informatie via Social Media
  • zelf een CHANGE Circle organiseren
  • deelnemen aan de Linkedin groep van CHANGE in Business

Heb je zelf andere suggesties? We horen het graag van je.
En als organisatie kun je als partner dit initiatief omarmen  of door initiële steun te verlenen.

Voor meer informatie lees hier verder