en het thema van 2014: AANDACHT!

Naast deelname aan de Linkedin Groep van CHANGE in Business of het verspreiden
van CHANGE in Business informatie via Social Media kun je je bijdrage leveren door:

Signaleren nieuwe initiatieven.
Spits jij je oren bij het horen van een nieuw initiatief dat het  nieuwe ondernemen kenmerkt, gebaseerd op bewust en positief zaken doen en inspirerend kan zijn voor anderen?  Geef het  aan ons door als tip! Wij plaatsen deze dan op de  website.

Voordragen Award winnaars
Welke award-voordrachten in jouw branche of award-winnaar  vind  jij dat deze zeker in aanmerking komt voor de CHANGE in Business Award 2014.  Maak ze aan ons kenbaar!

Organiseren Congres
Momenteel wordt er weer een  initiatiefgroep gevormd die in maart bij elkaar komt om het thema “AANDACHT !” vorm te geven. Lijkt het je leuk daar een bijdrage aan te leveren? Laat het ons weten.

Blogs schrijven
Hou je ervan je mening te delen of ondernemers te attenderen op nieuwe kansen. Dan kun je mee doen in het blog team of als gast blogger je bijdrage leveren. Als je geïnteresseerd bent, vraag dan om meer informatie.

Bijdragen aan leiderschap 2020
Iedere deelnemer aan het CHANGE in Business Congres 2013 ontving de lees-werk-doe-inspiratie map “Leiderschap 2020”. Gerard van Vliet deelt daarin zijn visionaire blik en historisch besef over leiderschap. Met de uitnodiging aan iedere leider, toekomstig leider of volger,  om een bijdrage te leveren aan deze lees-werk-doe-inspiratie map.
Zo wordt Leiderschap 2020 niet een ‘profiel’, maar is leadership een ‘rol in progress’!
Je kunt de map kopen voor  € 100,= of de map aanvragen en een tegenprestatie leveren.
Meer hierover weten? Kijk op de website van Leiderschap2020

Interviews om ontwikkelingen te delen
De vele  mooie en prille initiatieven die inmiddels  zijn ‘langs gekomen’ bij CHANGE in Business willen we  dit jaar met AANDACHT  volgen. Waar leidt hun AANPAK toe? Wat kunnen we  leren van deze voorlopers over hoe het niet moet, maar hoe het wel kan. We willen dat doen door middel van korte interviews of verwerken van recente informatie en die plaatsen op de website.
We zoeken mensen die het leuk vinden daar wat over te schrijven.

 

Meld je hier aan!

Uw naam

Uw email

Waarmee wilt u helpen?

Toelichting

[sweetcaptcha]