Fenny Bruins

 

1_ncd_RS_140619_482_DSC_9294Ik geloof in “eigen wijsheid” van mensen. Daarin is iemand echt authentiek. Als we dit via ons hart durven te verbinden met ons hoofd, verandert onze manier van denken. En daaruit kunnen nieuwe inzichten, antwoorden en processen ontstaan.

Als iets effectief en respectvol is, is dat het wel. En toch hebben we dit weg georganiseerd of ons onvoldoende gerealiseerd wat hiervan de betekenis en meerwaarde kan zijn. Zowel voor de persoon zelf, maar ook voor bedrijven, organisaties en vraagstukken waar we voor staan.

Er lijkt een kentering te komen. En in mijn ogen is het slechts nog een kwestie van tijd tot dat dit besef werkelijk tot ons door dringt en we dit met elkaar proberen handen en voeten te geven.

Daar waar ik kan probeer ik mensen en organisaties daartoe te verleiden. Niet dat ik de wijsheid in pacht heb. Maar wel om mensen, teams en organisaties te begeleiden en coachen om vanuit eigen wijsheid te delen. Om samen vanuit vraagstukken te reflecteren op de toekomst en wat de toekomst van òns nodig heeft. En hoe we dit “weten” kunnen concretiseren vanuit de verbinding tussen gevoel en verstand.

Zelf zie ik CHANGE in Business  als een mooi initiatief dat kan uitgroeien tot een platform. Een platform waar ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren om juist vanuit het hart en eigen wijsheid  te zoeken naar wegen om anders en op een positieve manier zaken met elkaar te doen. Soms al struikelend, maar lerend van en met elkaar.
Als een van de trekkers van CHANGE in Business en lid van het kernteam lever ik graag mijn steentje bij aan de groei van deze beweging en de betekenis van dit platform richting 2020.

Wil je meer weten over mijn aanpak, aanbod en werkwijze. Kijk dan bij www.almitra.nl of www.coachingshotel.nl .
Of neem direct contact met mij op: fenny.bruins@almitra.nl | tel. 06 53 344 388.

Klik hier voor de blogs van Fenny Bruins