Marieke Schoenmaker

En ik heb een passie voor waardevolle klantervaringen.

Consumenten en eindgebruikers vragen steeds vaker om producten en diensten die ertoe doen. Ze hebben ideeën hoe het beter kan en willen daarin meehelpen. Dat vind ik prachtig! Als organisatie betekent deze ontwikkeling dat we het spel van innoveren en zakendoen moeten veranderen. Een Gamechanger zijn dus!  In 2008 heb ik dan ook Gamechanger opgericht. Met Gamechanger help ik organisaties om succesvoller te innoveren middels co-creatie en community management. Een strategie waarbij de mens en het resultaat hand in hand gaan.

Mijn inspiratie krijg ik van de gesprekken die ik voer en de dingen die ik meemaak met mijn familie, goede vrienden, klanten en collega’s. Maar ook fotograferen, mediteren, onze tuin, vakliteratuur, jazz, een delicious gerecht met goede wijn en koffie met een bite toe, zijn belangrijke ingrediënten om te doen wat ik wil doen.

Oh ja, en in mijn vrije tijd leid ik The Next Co-creator Community waar 200 Co-creators bij zijn aangesloten. Ben ik Districtsvoorzitter bij het Nederlands Centrum voor Directeuren en Commissarissen en Programmamaker bij Change in Business.

Let’s connect, discover, co-create & enjoy!

Marieke Schoenmaker

www.gamechanger.nl

www.cocreatiekracht.nl

www.thenextcocreator.nl

Klik hier voor de blogs van Marieke Schoenmaker