Roland Lentze

De rode draad door mijn carrière is implementatie-release management en proces management binnen Business en IT beheerorganisaties. In die hoedanigheid heb ik ruim 15 jaar ervaring in het managen van complexe beheerprocessen binnen (financiële) ketens. Ik handel voornamelijk doordacht met een sterk gevoel voor verhoudingen, humor en tevens een zekere flair. Ik weet een service gerichte instelling te koppelen aan een pragmatisch ondernemende werkwijze.

Mijn Change

Na de nodige tegenslagen heb ik mijn kracht langzamerhand weer gevonden en kansen gepakt. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en kwam steeds meer tot het besef dat mijn kracht in het ondernemerschap zit. Mijn passie ligt vooral op het verbinden en enthousiasmeren van professionals om SAMEN te gaan DOEN. Dare to Share, Positief zaken doen en wat nog meer van die strekking. Hier haal ik voornamelijk mijn energie uit vandaan.

Nieuwe start

De afgelopen jaren zijn mijn activiteiten vooral gericht op het e-commerce domein  (e-tail, advies, social media, webwinkels) en het ontwikkelen en implementeren van interessante concepten. Onderweg kwam ik met CHANGE in Business in aanraking.  De wijze hoe je samen iets neer kan zetten en gelijktijdig elkaars kracht kan versterken is een mooi goed dat inspireert, beleeft en positieve energie geeft. Inmiddels ben ik betrokken als kernteam lid sinds augustus 2012 en heb al veel mooie, bijzondere en interessante mensen mogen ontmoeten, samen een inspirerende Change event georganiseerd met een goed fundament om op door te pakken. Daar kan ik alleen maar dankbaar om zijn.

2013 wordt een mooi jaar

Het wordt voor mij in ieder geval een spannend, inspirerend jaar dat zich gaat richten op:

  1. Lancering van een uniek platform (voorjaar) waarbij positief zakendoen (voor particulieren,dienstverleners en maatschappelijke relevantie) aan de orde is.
  2. Mijn webwinkel www.lichtbelevenis.nl uitbreiden met een nieuw en uniek assortiment gelegenheidsproducten.
  3. Lancering van een blog platform met nuttige tips voor gescheiden vaders: www.happymealpapa.nl
  4. En uiteraard Change in Business activiteiten om een vervolg te geven op datgene wat we samen hebben neergezet.

Wil je in contact komen bel me dan op 06-39 77 81 48 of via mijn email: roland@conceptfriends.com

terug