Selecteer een pagina

De nieuwe Change in Business Award staat klaar voor de Winnaar. Wie gaat zich dit jaar de terechte Changer noemen?

Genomineerden zijn:
Luxexcel.

Luxexcel is het enige bedrijf ter wereld dat 3D-oogheelkundige speciale lenzen kan printen. Om oogheelkundige laboratoria in staat te stellen gebruik te maken van 3D-printen, ontwikkelde Luxexcel een turn-key 3D-afdrukoplossing voor oogheelkundige laboratoria. Deze technologieoplossing biedt een revolutionaire nieuwe benadering van lensproductie en biedt nieuwe mogelijkheden om onderscheid te maken en unieke, aangepaste producten te maken.

Hoe gaat het in zijn werking?

De CHANGE AWARD wordt elk jaar uitgereikt aan een bedrijf die elders al een AWARD uitgereikt kreeg. Met een kwinkslag zou je kunnen zeggen dat de CHANGE Award de award van de awards is.  De winnaar mag zich terecht een CHANGER noemen. Hij/zij laat zien dat bewust en positief zaken doen EN ondernemerschap daadwerkelijk samengaan. Hierbij denken we aan raakbaar (raakt het mensen), maakbaar (is het voorbeeld voldoende inspiratie om ook zelf aan de slag te gaan) en haalbaar (is het voorbeeld met wat hulp te realiseren). Het moet als lichtend voorbeeld kunnen dienen voor ‘dat had ik ook kunnen doen’ (succes ligt op straat, pak het op). Daarnaast is het op bewuste wijze zaken doen belangrijk. Met bewust bedoelen we dat de oplossingen of veranderingen ook op langere termijn moeten werken. Daarnaast is lef, ondernemerszin, plezier in werken, delen en samenwerken van belang. Gebruik van kruisbestuiving is een pre.

Op de dag van het CHANGE event strijden de genomineerden door middel van een presentatie om de felbegeerde award. Een jury bepaalt, gezamenlijk met jouw stem, wie de uiteindelijke winnaar is.

In 2012 ging de award naar Thuis afgehaald, in 2013 naar Mud Jeans, in 2014 naar Groasis en in 2016 ging Urban Popup met de award naar huis. In 2017 was dit Soilcares.