_FHO0728_hqw1280

Wat zijn CHANGECircles?
CHANGECircles zijn bijeenkomsten van kleine groepen mensen, die zelf geïnspireerd met de gedachte van CHANGE in Business bezig zijn, of ‘geraakt’ zijn door dit initiatief. Het zijn mensen die op de een of andere manier bij willen dragen aan het betreffende thema. Alle ideeën, suggesties, ervaringen, etc. zijn welkom.
De achterliggende gedachte is om zoveel mogelijk ondernemers, beslissers en bevlogen mensen te inspireren om mee te denken, te delen en elkaar te inspireren hoe het anders kan. En met elkaar lef en vertrouwen ontwikkelen, dat positief en bewust zakendoen tot echte CHANGE in Business leidt. Of dat zo is, kunnen we alleen beantwoorden als we het ook echt gaan DOEN!

Change in Business wil in die zin een platformfunctie vervullen waar op een organische manier mensen zich met elkaar verbinden om daadwerkelijk op een andere manier zaken te doen met elkaar. Wat weer een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Zo zijn deze CHANGECircles als het ware steppingstones op weg naar positief en bewust zakendoen.

Thema’s voor CHANGECircles zijn:
Co-creeren | Leiden of volgen | Leidende principesAnders denken, anders doen

Via onze website en social media houden wij je op de hoogte van deze CHANGECircles.