CHANGECircle Anders Denken Anders DoenCHANGECircle Anders denken, anders doen – Denk jij mee?

Als we blijven denken zoals we altijd hebben gedaan, zullen we ook doen wat we altijd al deden.

Mislukking bestaat niet, alleen lessen. Verschil maken binnen eigen onderneming. Niet ver weg, maar dichtbij beginnen. Beperking denkkracht bepaalt groei. Het gaat om wat je kunt geven en niet om wat je kunt nemen. Angst is de remmer op alles.
Een kleine greep uit de vele reacties tijdens het 1e CHANGE in Business Event. Waar opvallend veel deelnemers zoiets hadden: hier gaat het om! Maar zijn we echt in staat om zo ons denken te richten en te gaan leven?

slecht & goed nieuws
Lastig, omdat we ons veelal laten sturen door ons verleden en ego. Het goede nieuws is, dat anders denken begint bij jezelf. Wanneer voldoende mensen bereid zijn hun denken te laten sturen door wat ons hart al lang weet, dragen we bij aan een omslagpunt waarin ons collectieve denken gaat verschuiven. Waarmee een nieuw ondernemers- en werkklimaat kan ontstaan waarin echte CHANGE in Business realiteit kan worden.

Ieder van ons kan individueel geschiedenis schrijven door vanaf nu bij te dragen met ANDERS DENKEN. En dit denken doortrekken naar ANDERS DOEN in het HIER&NU.
Daarmee schrijven we niet alleen geschiedenis, maar creëren we onze geschiedenis!

it’s up to us!
Ik vind het geweldig om zoveel mogelijk ondernemers, beslissers en bevlogen mensen met elkaar in contact te brengen om met elkaar te delen, leren en inspireren waarom anders denken zo belangrijk is. En wat dat anders denken dan is. Waarom is dat belangrijk voor positief en bewust zaken doen?

Wil je meer weten of meedoen?
Hier vind je een impressie van een CHANGECircle  “Anders denken, anders doen”.
Wil je zelf mee doen met een CHANGECircle meld je dan aan via het contactformulier

Fenny Bruins helpt mensen en organisaties de koppeling te maken tussen dagelijkse praktijk en eigen wijsheid. 

www.almitra.nl of www.waarwijsheidwoont.nl