CHANGECIRCLE CO-CREEREN

CHANGECircle Co-creeeren

Change Circle: Waarom geloof jij in co-creatie?

initiator : Marieke Schoenmaker

Ik zie een Nederland waarin mensen het beste uit hun werk en hun leven halen. Ik houd van veranderingen en het doorbreken van de status quo. Het kan anders, het moet anders.  Door samen oplossingen te bedenken en in gang te zetten die er echt toe doen.

Vertrouwen, menselijke maat, positief en bewust zakendoen zijn belangrijke kernwaarden aan het worden. Dat zijn kernwaarden die prachtige kansen bieden. Het zien van die kansen vraagt om vertrouwen in de toekomst. Dat vraagt om een nieuwe aanpak van ondernemen. Dat kan je niet alleen dat doe je samen.

Nieuwe mensen ontmoeten en hun ideeën en inzichten verbinden tot oplossingen die betekenisvol zijn, daar krijg ik mijn inspiratie uit. Om samen zaken aan te pakken en mensen te laten schitteren door hun die nieuwe aanpak te laten ervaren en zich eigen te laten maken.

Co-creatie is voor mij een strategie om succesvoller samen te werken, de beste oplossingen met elkaar te ontwikkelen en versneld in gang te zetten. En dat doe ik met ongelooflijk veel plezier, met iedereen met wie ik samenwerk, iedere dag weer! Daarom geef ik je alvast deze Gamechanger On Air. Mijn nieuwste Co-creatie Audiocursus!

Wil je deelnemen aan een CHANGECircle Cocreeren, laat het ons weten.

Marieke Schoenmaker helpt organisaties om succesvoller te innoveren middels co-creatie en community management.

www.gamechanger.nl