Het woord ‘volger’ alleen al roept veel vraagtekens op. Alsof mensen klakkeloos volgen en de macht van de werkgever eindeloos is.

De opkomst van de ZZP’er, die niemand meer volgt behalve de (potentiële) klant. De nieuwe generatie die autoriteit belachelijk vindt en op zoek is naar authenticiteit. De vele missers die het leiderschapslandschap in deze tijd kleuren.
Je zult maar leider zijn?

Wat zal het vragen om anno 2020 leider te zijn? En wat betekent dat voor NU?
Die vraag staat centraal in de CHANGECircle ‘Leadership’, waar we met elkaar de opgave gaan verkennen voor dat leiderschap.

Gerard van Vliet ‘trekt’ deze Circle. Hij is bij uitstek degene die data inhoud weet te geven. En er ligt heel wat data naar aanleiding van de CHANGE in Business Events. Hij is auteur van diverse boeken over leiderschap, zoals het onlangs verschenen boek “LEIDERSCHAP 2020”.

Wil je mee doen aan een CHANGECircle over LEIDERS & VOLGERS anno Leiderschap 2020, meld je dan aan via het contactformulier.

Gerard is de inspirator van CHANGE in Business en directeur NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren), het unieke platform voor Leadership & Governance in Nederland.