Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CHANGE ThemaCircle “Anders denken, anders doen – Denk jij mee?”

21 juni 2013 @ 15:00 - 17:00

-

“Anders denken, anders doen – Denk jij mee?”

Als we blijven denken zoals we altijd hebben gedaan, zullen we ook doen wat we altijd al deden.

Mislukking bestaat niet, alleen lessen. Verschil maken binnen eigen onderneming. Niet ver weg, maar dichtbij beginnen. Beperking denkkracht bepaalt groei. Het gaat om wat je kunt geven en niet om wat je kunt nemen. Angst is de remmer op alles.

Een kleine greep uit de vele reacties tijdens het 1e CHANGE in Business Congres. Waar opvallend veel deelnemers zoiets hadden: hier gaat het om! Maar zijn we echt in staat om zo ons denken te richten en te gaan leven?

slecht & goed nieuws
Lastig, omdat we ons veelal laten sturen door ons verleden en ego. Het goede nieuws is, dat anders denken begint bij jezelf.
Wanneer voldoende mensen bereid zijn hun denken te laten sturen door wat ons hart al lang weet, dragen we bij aan een omslagpunt waarin ons collectieve denken gaat verschuiven. Waarmee een nieuw ondernemers- en werkklimaat kan ontstaan waarin echte CHANGE in Business realiteit kan worden.

Ieder van ons kan individueel geschiedenis schrijven door vanaf nu bij te dragen met ANDERS DENKEN. En dit denken doortrekken naar ANDERS DOEN in het HIER&NU. Daarmee schrijven we niet alleen geschiedenis, maar creëren we onze geschiedenis!

it’s up to us!
Ik zou het geweldig vinden als we met zoveel mogelijk ondernemers, beslissers en bevlogen mensen op een historische plek in de binnenstad van Utrecht of op een ‘midzomerdag’ in de natuur, met elkaar delen, leren en inspireren waarom anders denken belangrijk is. En wat dat anders denken dan is. Waarom is dat belangrijk voor positief en bewust zaken doen?

Mij staat voor ogen om dit met elkaar ook daarna verder te delen in een aparte discussiegroep op LinkedIn. Concrete voorbeeldverhalen kunnen wellicht op het volgende CHANGE in Business CONGRES in de spotlights worden gezet of een plek krijgen in het boek dat ik aan het schrijven ben “Spiritueel bewustzijn & zakelijkheid – Een gouden duo of gemiste kans?”

Aanmelden kan door even een mailtje te sturen naar: info@changeinbusiness.nl

Fenny Bruins helpt mensen en organisaties de koppeling te maken tussen dagelijkse praktijk en eigen wijsheid. www.almitra.nl

Gegevens

Datum:
21 juni 2013
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
-

Locatie

ALMITRA
Van Amerongenweg 5 bis
Barneveld, 3771 LM Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
06 53 344 388

Organisator

CHANGE in Business
Telefoon:
06 53 344 388
E-mail:
info@changeinbusiness.nl
Website:
www.changeinbusiness.nl