Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CHANGE in Business 2014

12 december 2014 @ 09:00 - 18:00

Het CHANGE in Business project is op 12-12-12 om 12 over 12 gestart en duurt tot 20-2-20 om 20 over 20. Ruim 7 jaar waarin we elkaar inspireren minimaal 1 dag per jaar stil te staan bij de veranderingen die ons te wachten staan en welke antwoorden we met elkaar daarop geven.
Vorig jaar stond ‘Vertrouwen’ als thema op de agenda. De bijeenkomst werd symbolisch in een afbraakpand gehouden. Met 13 inspiratiesessies, 5 CHANGE Circles en de uitreiking van de CHANGE Award werd de dag door de 200 deelnemers gewaardeerd met een vette 8.

Dit jaar gaan we op 12-12 a.s. voor ‘Aandacht’ als thema. Net als ‘Vertrouwen’ cruciaal is voor de toekomst van zaken doen, geldt dat evenzeer voor ‘Aandacht’.
Wie krijgt er nog ECHTE aandacht, of geeft er nog ECHTE aandacht? Is er eigenlijk nog wel tijd voor aandacht? Voor elkaar, voor diensten, voor producten, voor jezelf, voor lessen, voor de toekomst, voor je kinderen, je ouders, voor informatie, voor….

In de ochtend hebben we 12 Inspiratie sessies. Vanuit de wetenschap (‘hoe gaan je hersenen om met aandacht’), neuromarketing (‘MRI scan als marketing instrument’), de beauty (‘mooi, mooier, mooist’), de ethiek (‘aandacht manipuleren, kan dat?’), de zorg (‘sneller genezen met aandacht’), relaties (‘aandacht voor elkaar, heel gezond’), sex (‘aandacht en sex’), eten (‘eten verdient aandacht’), retail (‘hoe pak ik iemands aandacht’) en vanuit de natuur (‘aandacht, een natuurlijk gegeven’). Verrassende sessies door verrassende mensen.

In de middag een unieke ‘Aandachtsmarkt’. Waarin de aanwezigen deelnemer kunnen zijn in een markt waar aandacht voor elkaar centraal staat.
Aan het einde van de middag reiken we weer de CHANGE Award uit. Aan een persoon of bedrijf waarvan we vinden dat hij of zij er echt in is geslaagd verandering in gang te zetten. Een opvolger dus voor de eerdere winnaars Thuisafgehaald.nl en Mud Jeans.

Verzeker jezelf van een plek en schrijf je op tijd in.

Informatie over het programma volgt binnenkort. Het verslag en de foto’s bekijken van het vorige CHANGE in Business Event, klik hier.

De toegangsprijs voor NCD-leden betreft €60,- / niet-leden betalen €95,-

Gegevens

Datum:
12 december 2014
Tijd:
09:00 - 18:00

Locatie

Yellow Fellow
Burgemeester Sweenslaan 5 - 7
Leidschendam, 2262 BN
+ Google Maps