Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CHANGE ThemaCircle “Zijn het volgers die leiders zoeken of zijn het leiders die volgers zoeken?”

4 juli 2013 @ 15:00 - 17:00

-

Zijn het volgers die leiders zoeken of zijn het leiders die volgers zoeken?

Het woord ‘volger’ alleen al roept veel vraagtekens op. Alsof mensen klakkeloos volgen en de macht van de werkgever eindeloos is.
De opkomst van de ZZP’er, die niemand meer volgt behalve de (potentiele) klant. De nieuwe generatie die autoriteit belachelijk vindt en op zoek is naar authenticiteit. De vele missers die het leiderschapslandschap anno 2013 kleuren.
Je zult maar leider zijn?

Wat zal het vragen om anno 2020 leider te zijn? En wat betekent dat voor NU?
Die vraag staat centraal in de CHANGE ThemaCircle ‘Leadership’, waar we met elkaar de opgave gaan verkennen voor dat leiderschap.

Gerard van Vliet ‘trekt’ deze Circle. Hij is bij uitstek degene die data inhoud weet te geven. En er ligt heel wat data naar aanleiding van het eerste CHANGE in Business Congres. Hij is auteur van diverse boeken over leiderschap, zoals ‘De Vitale Organisatie’, en momenteel bezig met het schrijven van ‘Passie voor Leiderschap’, het boek dat eind van dit jaar zal uitkomen.

Gerard is de inspirator van CHANGE in Business en directeur NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren), het unieke platform voor Leadership & Governance in Nederland.

Gegevens

Datum:
4 juli 2013
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
-

Locatie

Chalet Helenaheuvel
St. Helenalaan 2
Doorn, 3941 EH Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0343 556770

Organisator

changeinbusiness
Telefoon:
0343 556770
E-mail:
info@changeinbusiness.nl
Website:
www.changeinbusiness.nl