Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CHANGE ThemaCircle “Zijn het volgers die leiders zoeken of zijn het leiders die volgers zoeken?”

26 juni 2013 @ 15:00 - 17:00

-

Zijn het volgers die leiders zoeken of zijn het leiders die volgers zoeken?

Het woord ‘volger’ alleen al roept veel vraagtekens op. Alsof mensen klakkeloos volgen en de macht van de werkgever eindeloos is.
De opkomst van de ZZP’er, die niemand meer volgt behalve de (potentiele) klant. De nieuwe generatie die autoriteit belachelijk vindt en op zoek is naar authenticiteit. De vele missers die het leiderschapslandschap anno 2013 kleuren.
Je zult maar leider zijn?

Wat zal het vragen om anno 2020 leider te zijn? En wat betekent dat voor NU?
Die vraag staat centraal in de CHANGE ThemaCircle ‘Leadership’, waar we met elkaar de opgave gaan verkennen voor dat leiderschap.

Gerard van Vliet ‘trekt’ deze Circle. Hij is bij uitstek degene die data inhoud weet te geven. En er ligt heel wat data voortkomend uit het eerste CHANGE in Business congres!  Hij is auteur van diverse boeken over leiderschap, zoals ‘De Vitale Organisatie’, en momenteel bezig met het schrijven van ‘Passie voor Leiderschap’, het boek dat eind van dit jaar zal uitkomen.

Aanmelden kan door even een mailtje te sturen naar: info@changeinbusiness.nl Graag even duidelijk aangeven welke datum je komt: 26-6 of 4-7.

 

Gerard is de inspirator van CHANGE in Business en momenteel ook trekker van de NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren), het unieke platform voor Leadership & Governance in Nederland. www.integration.nl

Gegevens

Datum:
26 juni 2013
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
-

Locatie

Omgeving
Amersfoort, Netherlands + Google Maps
Telefoon:
0343556770

Organisator

CHANGE in Business
Telefoon:
0343 556 770
E-mail:
info@changeinbusiness.nl
Website:
www.changeinbusiness.nl