Change Unlimited!

Start 15 november 2018

Change Unlimited! biedt je als changer een volstrekt andere kijk op veranderen. Een uniek en toekomstgericht programma.

Change is all over! Binnen organisaties is verandering een must. Wendbaar, flexibel en veerkrachtig, dat wordt van medewerkers, teams en organisaties tegenwoordig verlangd. Tenminste, als je wilt overleven in de constant veranderende omgeving. En dat vraagt een compleet andere mindset en nieuwe sleutelvaardigheden. Waarbij verandering een constante is en we anticiperen in plaats van reageren. En positief aanpassen in plaats van negatief moeten.

Change Unlimited! geeft een volstrekt andere kijk op veranderen. Als changer krijg je aan de hand van je eigen situatie de kennis, het inzicht en de wij(s)heid om een cultuur van continue (kwalitatieve) groei binnen je eigen organisatie te realiseren. Zodat je future proof blijft.

Reacties van deelnemers aan Change Unlimited!

  • ‘Met de bagage uit deze opleiding kan ik beter toewerken naar mijn stip op de horizon’
  • ‘Ik heb geleerd dat ik nog meer op mijn gut feeling moet afgaan’
  • ‘Ik heb tools aangereikt gekregen die nog niet in mijn systeem zaten’

‘Change Unlimited! is de weg naar Change Master’

Niks is zo moeilijk als veranderen. Mensen, maar ook organisaties gaan immers veelal voor zekerheid, voorspelbaarheid en mijden liever risico’s. Maar binnen veel organisaties is verandering een must. Opgedrongen door een constant veranderende omgeving. Disruptie is overal om ons heen.

Dat vraagt medewerkers, teams en organisaties die wendbaar, flexibel en veerkrachtig zijn. Dat verlangt een compleet andere mindset. Positief ‘willen’ veranderen in plaats van negatief ‘moeten’ veranderen. Maar hoe zorg je als ‘changer’ voor een sterke organisatie, die kwalitatief groeit, solide is en tegelijkertijd wendbaar en innovatief? Hoe word en blijf je future proof? Kortom; hoe laat je Change voor je werken in plaats van tegen je?

Change Unlimited! biedt je als changer een volstrekt andere kijk op veranderen. Een uniek en toekomstgericht programma.

Start Change Unlimited

  • 15 november 2018
  • 4 april 2019
  • 14 november 2019

Nieuwsgierig?
Download de brochure hier.