Hier vind je de CHANGE SLEUTEL!

WAT maakt nu het SUCCES van veranderingsprocessen? Een vraag die we als NCD’ers als geen ander vanuit de praktijk kunnen beantwoorden.

En wat blijkt…..we hebben de SLEUTEL naar de CHANGE deur gevonden en willen die graag met je delen!

Dat doen we op een manier die volstrekt afwijkt van de gebruikelijke.

Wat is er nodig?
Samen aan de slag gaan! Niet met eindeloos heilige modellen en talloze vergelijkingsschema’s, maar vanuit de praktijk van veranderen. Waar MENSEN voorop staan en geen processen, procedures en heilige huisjes.
Samen aan de slag tijdens het Sleutelprogramma ‘CHANGE Unlimited!’ De naam zegt het al: er liggen oneindig veel mogelijkheden. Dat geldt voor jouw organisatie, jouw team, maar ook voor jezelf. Mogelijkheden die we vaak simpelweg niet zien, omdat we VAST zitten in onze eigen werkelijkheid.
We gaan dus stap voor stap samen ervaren hoe ook JIJ succesvol kunt zijn en de geleerde lessen kunt omzetten naar SUCCES!
Succes dat een basis vindt in WETENschap, maar vooral DOENschap.

Wat doen we?

  • in 5 maanden tijd, met 9 dag sessies, leer je samen met andere deelnemers alle in en outs van CHANGE
  • dat doen we met inspiratie van 10 Verleiders, waaronder Prof Paul Iske (Instituut voor Briljante Mislukkingen), Adriaan Wagenaar (luister maar eens goed naar kinderen!), Simon Douw (crowdfunding), Marijn van der Poll (Design Academy), Arita Baaijens (ontdekkingsreiziger), Prof Carl Rohde (Trends pakken), Dorine Mobron (Storytelling), Gerard Scheffrahn (de lessen van de Noord-Zuid lijn), Prof Rick van Baaren (psychologie van creativiteit en innovatie), Prof Gabriel Antonio (eigenaarschap en verantwoordelijkheid bij veranderingen)
  • en met 2 ervaren Omleiders: Gerard van Vliet (CHANGE Master, vitaliteitsexpert, organisatiekundige, ondernemer, Meerzichthouder en bovenal DWARSDOENER) en Maria Menger (CHANGE psycholoog, trainer/coach en ervaren onderneemster) die de ingebrachte cases samen met jou in een ander perspectief zetten
  • waarbij Maria en Gerard ook tussentijds beschikbaar zijn om met jou te sparren over jouw eigen situatie en mogelijkheden

Voor wie?
Je bent betrokken bij CHANGE projecten in jouw organisatie. Als projectmanager, leidinggevende, directeur, commissaris of non-executive. Jij wil de slaagkans van projecten die je doet of begeleidt aanmerkelijk vergroten.

Wat verwachten we van jou?
Maximale inzet om deel te nemen, waarbij je kennis neemt van de uitgebreide bibliotheek met materiaal en filmpjes en van ons het Sleutelboek ‘CHANGE Unlimited!’ krijgt. En jouw bereidheid al jouw kennis, kunde en ervaringen met jouw mede-deelnemers, Verleiders en Omleiders te delen. Allemaal op basis van vertrouwelijkheid.

Vooraf heb je een intake om te bepalen of jouw deelname je echt meerwaarde gaat brengen. Misschien ben jij al onbewust bekwaam!

Onze inzet bij dit Sleutelprogramma CHANGE Unlimited! is helder: wij gaan voor WIJ(s)HEID! We gaan samen aan de slag en maken van onze gezamenlijke individuele ervaringen collectieve WIJSheid.

Nog steeds nieuwsgierig? Meer weten?
Download dan nu de uitgebreide Brochure!