Selecteer een pagina

De sprekers

Bekijk hier welke tech savvy vrouwen deze dag op het podium stonden.

Lotte de Bruijn

Lotte de Bruijn

Directeur Nederland ICT

De ambitie van Lotte is om een brug te slaan tussen digitale kansen en maatschappelijke uitdagingen.
Een van haar speerpunten is het toegankelijk maken van digitale technologie van iedereen en het verbeteren van gelijke kansen voor iedereen in de digitale economie. In 2018 werd ze door Opzij verkozen tot meest invloedrijke vrouw in de categorie tech.

Esther van Luit

Esther van Luit

Oprichter Hack Lab Girls

Hacklab Girls leert meiden tussen de 12 en 16 jaar hacken en laat ze innovatieve mogelijkheden ontdekken. Esther zet zich ook in om meer vrouwen in de cybersecurity te krijgen. Haar doel is om leading lady in de cybersecurity worden.
Momentel werkt ze als Junior Manager Cyber Risk Services bij Deloitte. Ze is genomineerd voor de Change Award.

Annemarie van de Langenberg

Annemarie van de Langenberg

Jumbo Tech Campus

Jumbo heeft haar eigen Tech Campus opgericht om de technologische ontwikkeling binnen Jumbo nog meer te versnellen. Een moderne werk- en leeromgeving die ruimte biedt aan digitale toptalenten. Dit vereist een transformatie van het hele bedrijf die breder is dan de IT afdeling. Annemarie vertelt hoe zij digitale ontwikkeling (bij vrouwen) vormgeven en stimuleren.

Eva de Mol

Eva de Mol

Vu Amsterdam / CapitalT

Eva is wetenschapper, investeerder en ondernemer. Tijdens haar promotie onderzoek onderzocht ze het effect van teamsamenstelling op de presentaties van start-ups en scale-ups. Vorig jaar publiceerde Eva onderzoek dat laat zien dat VC’s nauwelijks investeren in start-ups geleid door vrouwen. Op 5 juni vertelt ze hoe dat anders kan. Daarnaast investeert ze in start-ups met haar bedrijf CapitalT.

Judith Huisman

Judith Huisman

Oprichter Meetingselect

Judith Huisman is samen met haar compagnon Anouk Roohé oprichter van Meetingselect, een online bookingtool waarmee je direct online een congresruimte of vergaderzaal en hotels voor groepen kunt reserveren, waar dan ook ter wereld. Meetingselect heeft al meerdere awards gewonnen.

Ineke Scheffers

Ineke Scheffers

Oprichter Girl Code

Met haar initiatief Girl Code wil ze de genderkloof in de techwereld aan de kaak stellen. Ineke programmeert inmiddels twee jaar en is lead programmeur van haar team. Ze heeft meerdere Awards gewonnen en staat in de Inspiring 50: een lijst met de 50 meest inspirerende vrouwen in Tech in Nederland. Ze is tevens genomineerd voor de Change Award.

Janneke Hadders

Janneke Hadders

Directeur Dacom

Hightech bedrijf Dacom Farm Intelligence ontwikkelt hard- en software oplossingen in de agribusiness. Het bedrijf heeft akkerbouwers en bollentelers als klant, maar ook een aantal grote bedrijven in de agribusiness. Als CEO geeft Janneke leiding aan het razendsnel groeiende bedrijf.

Hanneke Stegweg

Hanneke Stegweg

Oprichter iLost

Sinds 2013 werkt Hanneke aan haar droom om de Google van verloren voorwerpen te worden. iLost brengt gevonden voorwerpen terug bij de eigenaar met haar software. Op die manier proberen ze het voor vinders zo eenvoudig mogelijk te maken om hun vondsten online te zetten. De eigenaar kan zelf kijken, claimen en laten thuisbezorgen.

Emily Jacometti

Emily Jacometti

Oprichter Flavour Gamification

Flavour (opgericht in 2008) brengt kennis over door middel van gaming. De afgelopen jaren heeft Emily specialiseert zich met haar bedrijf in het oplossen van complexe maatschappelijke problemen. Haar geheim? Gaming en storytelling.
Sinds 2018 ligt de focus op het maken van eigen producten met een maatschappelijke impact.

Meer weten?

Bekijk het programma en schrijf je in!