De sprekers

Bekijk hier welke tech savvy vrouwen deze dag op het podium staan.

Janneke Hadders

Janneke Hadders

Directeur Dacom

Hightech bedrijf Dacom Farm Intelligence ontwikkelt hard- en software oplossingen voor telers en agribusiness die het maximale uit de oogst halen. Het bedrijf heeft akkerbouwers en bollentelers als klant, maar ook een aantal grote bedrijven in de agribusiness. En dat wereldwijd. Als CEO heeft Janneke de touwtjes in handen.

Esther van Luit

Esther van Luit

Oprichter Hack Lab Girls

Hacklab Girls leert meiden tussen de 12 en 16 jaar hacken en laat ze innovatieve mogelijkheden ontdekken. Esther zet zich ook in om meer vrouwen in de cybersecurity te krijgen. Haar doel is om leading lady in de cybersecurity worden.
Momentel werkt ze als Junior Manager Cyber Risk Services bij Deloitte. Ze is tevens genomineerde voor de Change Award.

Hanneke Stegweg

Hanneke Stegweg

Oprichter iLost

Sinds 2013 werkt Stegweg aan haar droom om de Google van lost and found te worden. iLost brengt gevonden voorwerpen terug bij de eigenaar m.b.v. software. Op die manier proberen ze het voor vinders zo eenvoudig mogelijk te maken om hun vondsten online te zetten. Zo wordt het irrelevant waar iets is verloren. De eigenaar kan zelf kijken, claimen en laten thuisbezorgen.

Ineke Scheffers

Ineke Scheffers

Oprichter Girl Code

Met haar initiatief Girl Code wil ze de genderkloof in de techwereld aan de kaak stellen. Ineke programmeert nog maar een jaar, maar ze is tijdens de Techionista Awards al uitgeroepen tot het vrouwelijke techtalent van 2018. Ze is tevens genomineerde voor de Change Award.

Emily Jacometti

Emily Jacometti

Oprichter Flavour Gamification

Flavour (opgericht in 2008) brengt kennis over door middel van gaming. De afgelopen jaren heeft Emily zich met haar bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van complexe maatschappelijke problemen door middel van gaming en storytelling.
Sinds 2018 ligt de focus op het maken van eigen producten met een maatschappelijke impact.

Nadje Muller-den Blijker

Nadje Muller-den Blijker

Oprichter iThrive

Nadja is oprichter en CEO van de app iThrive die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en virtual reality. De app is een persoonlijke coach die je helpt om contraproductieve gewoontes te veranderen en gezonder, gelukkiger en productiever te worden. iThrive richt zich vooral op stress- en burn-outpreventie.

Meer weten?

Bekijk het programma en schrijf je in!