CHANGE ACTUEEL                  

  • Vindt het 2e CHANGE in Business congres plaats via crowdfunding? Op 28 juni vond een verkenning plaats. Lees alvast het blog “Een dag bouwen aan crowdfunding” door Marco Houthuijzen. 

  • Wil je geinspireerd worden en anderen inspireren en ervaren waar dit leidt tot DOEN!
    Doe mee met een van de CHANGE ThemaCircles die de komende drie weken plaats vinden.  Voor meer info en aanmelding klik hier.

bijgewerkt van de deelnemers

 

CIB_100x50_2

Met CHANGE in Business willen ondernemers een nieuwe, frisse wind laten waaien door zakelijk Nederland. CHANGE in Business staat vooral voor het proces van bewust en positief zaken doen.  Het wil een praktisch platform zijn voor nieuwe initiatieven en ondernemers die elkaar weten te vinden om initiatieven te delen en verder te brengen. CHANGE in Business staat voor kansen pakken, aandacht geven aan die dingen die (nog) wel werken, in plaats van te blijven investeren in zaken die niet (meer) werken. CHANGE in Business is een initiatief dat zoveel mogelijk personen, bedrijven en organisaties wil bereiken om mee te doen.

CHANGE in BUSINESS als BEWEGING

CHANGE in Business is 12-12-12 van start gegaan met een congres en loopt in ieder geval door tot 20-2-20. In die ruim 7 jaar moet er een nieuwe CHANGE wind door ondernemend Nederland waaien. Breed gedragen en vertaald in nieuwe samenwerkingsvormen, nieuwe modellen, projecten en structuren. Een constant proces met een zichtbaar en voelbaar andere manier van zakendoen.

CHANGE in BUSINESS als FOOTPRINT

CHANGE in Business is een zogenaamd ‘footprint’ project. Het gaat erom een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te krijgen zodat daadwerkelijke veranderingen tot stand komen.  In dat kader staan we open voor elke vorm van samenwerking die daaraan kan bijdragen.

 

 “Bruggen bouwen konden we al. Het is nu tijd om die eilanden een geheel te laten vormen.”